O nama

Eurotransport cargo

Naša priča počela je pre više od 10 godina u Beogradu, i danas u svom sistemu imamo zaposlene koji odgovorno i kvalitetno ispunjavaju zahteve svojih klijenata uz konstantno inoviranje procesa u okviru logističkog lanca koji povezuje ceo svet.

U našem poslu ne postoji prepreka, samo izazovi koje uspešno i sa lakoćom savlađujemo.

Najvažniji faktor našeg uspeha je poverenje koje nam ukazuje veliki broj klijenata širom sveta. U izazovnoj industriji kao što je logistički sektor, održivo je samo poslovanje koje dosledno poštuje vrednosti kao što su upornost, odgovornost, zalaganje i brzina.

Mi se trudimo da, iz dana u dan, pratimo savremene trendove poslovanja koji nameću potrebu za prilagođavanjem i ekspertskim delovanjem, uz neizbežno iskustvo, temeljno poznavanje struke i izuzetan profesionalizam. 

Transport

Od osnivanja firme se najviše obraća pažnja na transport kao na jednu od glavnih delatnosti preduzeća. Naš vozni park se stalno modernizuje i proširuje, a u ovom trenutku se sastoji od 18 najsavremenijih Iveco Stralis E6 sa EURO-6 motorima. Sva vozila poseduju navigaciju i pracenje u tehnologiji GPRS-a. Sva naša vozila su pokrivena CMR osiguranjem, što obezbeđuje siguran transport robe od mesta utovara do mesta istovara.

Usluge transporta robe vršimo u sledećim državama:

Italija, Francuska, Engleska, Slovačka, Češka, Poljska.

Interaktivna mapa transporta »


Upit za transport

EUROTRANSPORT nudi svojim klijentima prilagođena rešenja u oblasti transporta robe širom Evrope. Sa linijama koje pokrivaju veliki deo Evrope. Organizujemo zbirni transport pošiljaka sa najpovoljnijim vremenskim trajanjem i odličnim cenama.

Upit za transport »