TRANSPORT ROBE ITALIJA

Svakodnevno vršimo prevoz robe kamionima sa ceradama i hladnjačama svih nosivosti na relaciji Italija-Srbija i Srbija-Italija, bilo da su u pitanju standardne komercijalne robe ili robe koje zahtevaju posebne temperaturne uslove.

Standardnu komercijalnu robu prevozimo kamionima sa ceradama, dok hladnjačama transportujemo na ovim relacijama najčešće hranu i lekove (uopšte prehrambene i farmaceutske proizvode).

Zahteve za transportom roba u varijantama punog utovara (FTL) ili parcijalnog utovara/dotovara (PTL) vršimo na dnevnom nivou, dok zbirni transport roba radimo na sedmičnom nivou. Zbirni transport robe iz Italije  se organizuje jednom sedmično, tako što se od ponedeljka do srede prikuplja roba iz svih krajeva Italije do centralnog skladišta, odakle svakog četvrtka polazi zbirni kamion ka Srbiji.

Najveći broj vozila koja stavljamo na raspolaganje našim korisnicima usluga transporta su na severu zemlje u zonama Torina, Milana, Verone, Bolonje, Djenove, Breše, Padove, Ferare i Firence.

Ukoliko imate poslovnog saradnika na jugu Italije, nudimo Vam mogućnost prevoza robe sa juga Italije po konkurentnim uslovima. Razvojem saradnje sa italijanskim partnerskim logističkim kućama klijentima nudimo izuzetno povoljne cene transporta roba i sa juga Italije (Napoli, Rim, Bari, Peskara, Fodja, Frozinone, Potenca…) U mogućnosti smo da odgovorimo na sve Vaše zahteve transporta roba iz bilo koje regije u Italiji.

Osim što imamo mogućnost transporta u zbiru ili dotovaru roba koje ne zahtevaju odredjene temperaturne uslove, jedni smo od retkih na tržištu koji su svake sedmice u mogućnosti ponuditi svojim klijentima i zbirni transport robe hladnjačama iz Italije. Tako naši korisnici usluga frigo transporta prave značajne uštede pri uvozu manjih količina roba iz Italije.

Saradnjom sa nama ostvarićete značajne uštede i imaćete logističkog partnera na duge staze.

Za naše klijente smo u mogućnosti raditi usluge izvoznog carinjenja i rascarinjenja u Italiji po najpovoljnijim uslovima.

Naše cene transporta na relaciji Srbija – Italija i Italija – Srbija su jedne od najpovoljnijih na tržištu, a naš sektor logistike svakodnevno radi da korisnici naših usluga budu zadovoljni brzom, pouzdanom i profesionalnom uslugom.

Pošaljite nam upit za prevoz robe Italija ↔ Srbija i dobićete našu najpovoljniju ponudu u najkraćem roku.